Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Τα μυστικα του βαλτου

Ειναι ενας πινακας απο τους πρωτους που εκανα.Ειναι τεμπερα σε χαρτι.Οι ατελειες του ισως ειναι πολλες αλλα τον αγαπω πολυ γιατι ειναι ο πρωτος πινακας που εκανα τελειως μονη,χωρις τις πολυτιμες συμβουλες του δασκαλου μου.

8 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

μπραβο ο ενας καλυτερος απο τον αλλο. φιλαναδα αντε και εις ανωτερα. σε μια εκθεση των εργων.και παλι μπραβο.

fotini είπε...

Θαναση σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Νομιζω πως ειμαι πολυ λιγη ακομα για μια δικια μου εκθεση.Οσο για τον πινακα αν εθρεις να τον δεις απο κοντα ειναι πολυ καλυτερος.Δεν ξερω γιατι αλλα χανει πολυ απο την φωτογραφια.

ΑΝΝΑ είπε...

Μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου. Ο πίνακας είναι όμορφος, έχει πολύ ωραία χρώματα, ζωντανά. Είναι ο ίδιος πολύ ζωντανός.
Μπράβο!!

fotini είπε...

boubou πρεπει να ειμαστε αυστηροι με τον εαυτο μας για να μπορεσουμε να γινουμε καλυτεροι.αν και βλεπω τωρα πια τις ατελειες του δεν θα αλλαζα τιποτα πανω του ,τον αγαπω ιδιαιτερα.καλο σου βραδυ.

117 είπε...

σε καλησπερίζω για 1η φορά από το "σπίτι" σου, και θέλω να σου πω πως και οι 3 πίνακες που είδα είναι πολύ όμορφοι, με φωτεινά χρώματα, "δυνατά". περιμένω και τα επόμενα εκθέματα! θα τα ξαναπούμε

fotini είπε...

117 σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Σιγα σιγα θα σας τους δειξω ολους.σ ευχαριστω που περασες.

Ελενα καπακιώτου είπε...

καλησπερα fotini ειδα και τους τρεις πινακες σου... ο καθε ενας εχει την δικη του αξια... τον δικο του κόπο και την δικη του εμπνευση... αν με ρωτησεις ποιος μου αρεσε περισσοτερο ειναι αυτος που τον εφτιαξες μονη χωρις βοηθεια δασκαλου... δεν ειδα λαθη και να ξερεις πανω σε ενα εργο δεν υπαρχουν λαθη... υπαρχει ο οπτικη... τον κοιτας και σε ταξηδευει η σε απογειωνει... ο δικος σου με ταξηδευσε... σηγχαρητηρια καλη μου ελπιζουμε να δουμε και αλλα δικα σου εργα.

καλο σου βραδυ

fotini είπε...

zinaa kapa σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.τελικα οταν κατι το κανεις με την ψυχη σου φαινεται.θα σας δειξω και αλλα εργα,ενα ενα γιατι δεν ειναι και παρα πολλα.καλο βραδυ και σε σενα