Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Ο χορος των μουσων.


Ετσι λεγεται ο φανταστικος πινακας του Γυζη που οταν τον ειδα ενθουσιαστηκα.Ετσι πηρα την αποφαση να ζωγραφισω και εγω ενα μερος απο αυτον οχι για να συγκριθω φυσικα μαζι του αλλα για να κανω το κεφι μου.Τον εκανα περσι και ειναι ακρυλικο σε μουσαμα.

8 σχόλια:

ΑΝΝΑ είπε...

Και πολύ καλά έκανες. Λοιπόν να σου πω κάτι, έτσι όπως πάμε, θα βάζω δικούς σου πίνακες αντί για κάποιους που έγιναν διάσημοι άντε μην πω πως.... Προτιμώ τους δικούς σου....

Φιλιά γλυκά

THANASIS MAKEDONAS είπε...

Δεν εχει σημασια φιλη μου αν του γυζη οπως λες ειναι φανταστικος?
Σημασια εχει οταν ζωγραφιζεις το κανεις με την ψυχη σου.Και η ομορφια αυτης φαινεται σε αυτον τον πινακα.Μπραβο.Ευχομαι να ερθει συντομα η μερα που να ζωγραφισης ενα εργο που θα σε κανει διασημη.

alterego είπε...

Tωρα αν πω οτι εμενα μου αρεσει περισσοτερο ο Γυζης θα παρεξηγηθεις. Οχι περισσοτερο μου αρεσει το δικο σου. Φυσικα ομως ο Γυζης εχει την πατροτητα του εργου μια και το σκεφτηκε και το απεδωσε πρωτος. Παντως εμενα μου αρεσει και το οτι δεν το αντεγραψες πιστα κατι απο την δικη σου ψυχη κατεθεσες εδω πανω στην ιδεα του Γυζη. Καλη συνεχεια

fotini είπε...

φιλοι μου καλοι σας ευχαριστω θερμα για τα καλα σας λογια.μπορει τεχνικα αυτα που κανω να εχουν ατελειες ομως πιστεψτε με εχουν σιγουρα την ψυχη μου μεσα.δεν μπορω και δεν θελω φυσικα να συγκριθω με μεγαλους και τρανους αλλα να ξερετε ενα πραγμα ,αν δω παλι κατι που θα κανει κλικ στην καρδια μου θα προσπαθησω να το κανω.καλο σας βραδυ.

117 είπε...

πολύ όμορφη η προσπάθειά σου! είναι πανέμορφος ο πίνακας του γύζη, αλλά και εσύ εδώ βάζεις τη δική σου πινελιά, τη δική σου ψυχή... υπέροχο!
καλό σου βράδυ

Ελενα καπακιώτου είπε...

Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μπραβο μου αρεσει η ζωγραφικη αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ απλως κανω προτομες με πιλο, σε βλεπω και σε κανω... εμαθα χωρις δασκαλο απο μονη μου. αλλα πινακες δεν ξερω αλλα θαυμαζω τους πινακες των αλλων!!!

εισαι πολυ καλη ζωγραφος!!!

fotini είπε...

σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια.χαιρομαι που σας αρεσουν τα εργα μου.εχουν οντως κατι απο την ψυχη μου μεσα.καλο σας βραδυ φιλοι μου.

kassiani είπε...

xoros twn mouswn
xoros twn aggelwn
xoros twn lykwn
xoros syrtos
xoros,xoros,xoros oi kiniseis ths psyxis
kalimera