Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Και κατι διαφορετικο


Καλα φετος δεν ξερω τι με επιασε αλλα δεν ηθελα να κανω κλασικα θεματα.Ηθελα να κανω φευγατα πραγματα,οχι και τοσο κατανοητα με την πρωτη ματια,που να μην μου χαλανε ομως και την αισθητικη μου.Παραξενος ο νους του ανθρωπου,ετσι δεν ειναι;Εδω ζωγραφισα τις αρχαιες σβουρες των ινκας αλλα σε μορφη ανθρωπου.Ειναι λαδι σε μουσαμα και ειναι διπτυχο.Τους εκανα με πολυ κεφι και μερακι,και αν και λιγο τρελλουτσικοι τους λατρευω.

8 σχόλια:

ΑΝΝΑ είπε...

Γειά σου Φωτεινάκι μου.
Παραμένω μια μεγάλη σου θαυμάστρια. Και έτσι όπως πας, με ενθουσιάζεις κάθε φορά. Μου αρέσουν αυτές οι δημιουργίες που ο καθένας μας, μπορεί να αντιληφθεί διαφορετικά πράγματα. Θα ήθελα βέβαια να μάθω τι πραγματικά σκοφτόσουν εσύ, όταν δημιουργούσες....
Φιλιά

fotini είπε...

τι σκεφτομουνα εε;τον σημερινο ανθρωπο που παει σαν την σβουρα ολη μερα μα και τον αντρα μου που δεν μπορει να κατσει σε μια θεση για πολλη ωρα και πηγαινει σαν την σβουρα.καλο σου βραδυ και ελπιζω να σου ελυσα την απορια.

ποντίκι είπε...

Πάρα πολύ όμορφοι οι πίνακες σου...
Την καλησπέρα μου.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

φωτεινη μου εκλεψες το σχολιο.
σιγουρα αυτο σκεπτοσουν.αλλα εδω σταματαει η σκεψη και μιλαει η ψυχη.μπραβο.

fotini είπε...

σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τα καλα σας λογια

alterego είπε...

Ενταξει μια και εγινε πολυς λογος για μενα, να πω και εγω την γνωμη μου. Με τιμα το γεγονος οτι ενεπνευσα μια καλλιτεχνη αλλα οχι δεν ειμαι και τοσο Σβουρας. Απο μεγαλη πιεση στριφογυριζω και απο μεγαλο ζορι. Παντως οι σβουρες ειναι καταπληκτικες.
θενκς

Unknown είπε...

Κατάφερες να δώσεις κίνηση σε ενα μαλλον στατικό θεμα. Χορεύουν οι σβούρες-ανθρωποι σου. Και εχουν την ιδια τρυφερότητα με τους υπολοιπους.
Συνέχισε, αξίζει τον κόπο.

Unknown είπε...

πολυ ομορφοι οι πινακες!!!!
καλημερα!!