Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Κατι αγαπημενο.


Στην πρωτη εικονα ειναι ενας πινακας του Γυζη που μολις τον ειδα κατι σκιρτησε μεσα μου.Αυτον πρεπει να τον κανω και εγω σκεφτηκα.Και το εκανα.Ειναι ακρυλικο σε μουσαμα,και φυσικα με την δικη μου ματια.

10 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

μονο μια ερωτηση;μηπως μπορεις να μου πεις τι παραπανω εχει ο ενας απο τον αλλο;εκτος τον διαφορετικο χρωματισμο.

fotini είπε...

και ομως φιλε μου θαναση εχουν διαφορες αλλα δεν με νοιαζει και ιδιαιτερα.

ΑΝΝΑ είπε...

Υπέροχη δουλειά, Απλά υπέροχη. Και οι διαφορές που λες δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει η ψυχή που έβαλες και τον κάνουν τόοοοοσο διαφορετικό από τον πρωτότυπο...

Φιλάκια πολλά Φωτεινάκι μου

fotini είπε...

boubou.......σ ευχαριστω και παλι για τα καλα σου λογια.ελπιζω καποια στιγμη να ερθεις να τους δεις και απο κοντα.οχι επειδη τους εκανα εγω αλλα χανουν απο την φωτογραφια,ρωτα και τον θαναση να σου πει,αυτος ειδε μερικους.

ΑΝΝΑ είπε...

άντε βρε Φωτεινάκι μου.... Άντε λέω.... και δεν θα έρθω μόνο εγώ.... πουλμανάκι θα φέρω μαζί μου. Σου έχω φτιάξει Fun Club στην Αθήνα. Όλοι την έκθεση σου περιμένουμε....


φιλάκια

Eύη Καφούρου Αλιπράντη είπε...

μπράβο βρε φωτεινή μου, τώρα το πήρα εόδηση το blog αυτό... σε συγχαίρω...

fotini είπε...

σ ευχαριστω πολυ ευη μου οτι μπορω κανω για να περναω πρωτα απ ολα εγω καλα,κανοντας αυτο που με ευχαριστει.καλως ηρθες στην παρεα ,ας.

ποντίκι είπε...

Πάρα πολύ όμορφος ο πίνακας σου...
Χριστός Ανέστη.
Καλή σου μέρα..

BIKY είπε...

ειναι υπεροχος

annafrank είπε...

Φωτεινή μου την καλησπέρα μου!Τώρα ανακάλυψα αυτο το μπλόκ!Αρκετή καλή δουλίτσα απ οτι βλέπω...εχω την εντύπωση οτι μπορεις ακόμα καλύτερα...μια και εγώ ειμαι λάτρης της ζωγραφικής!!Θα σε βλέπω τώρα τακτικά!Καλό σου βράδυ γλυκειά μου!